Meistä

Vint Finland Oy


Vint on jakamistalouteen nojaava varastotilojen markkinapaikka. Palvelumme tavoite on yksinkertainen: tahdomme tarjota edullista varastotilaa läheltäsi.

Vint yhdistää tilan tarvitsijan ja tilan tarjoavan henkilön. Tavoitteenamme on luoda tiivis varastoverkosto etenkin sellaisille alueille, jossa vuokrattavaa varastotilaa on ollut vaikea löytää. Tällaisia alueita ovat etenkin kaupunkien keskustat ja muut asumiskeskittymät.

Vintiltä löydät sopivat varastoratkaisut etsit sitten häkkikellaria viikoksi, latoa kuukaudeksi tai teollisuushallia vuodeksi. Tilan tarjoaja ansaitsee ja tilan tarvitsija säästää rahaa. Ja luontokin voittaa - tämä on meistä hyvä diili.

Vint syntyi kasvuyritysprojektina Turussa 2016. Ideaa kehittäessämme oivalsimme, että Vint on myös keino edistää ja osallistua kestävän yhteiskunnan rakentamiseen. Näin Vintistä tuli tekijöilleen myös mielentila. Sellainen se voi olla sinullekin.

Usein kysyttyä


Ei, suosittelemme että varastotilaan kuljetaan yhdessä tilan vuokraajan kanssa.

Kyllä. Varastotila ei määritetä asuintilaksi, näin ollen jopa vuokrasuhteessa asuva henkilö voi esim. irtaimistovarastonsa vuokrata ulkopuoliselle henkilölle.

Kyllä. Kotivakuutus korvaa yleensä varastoidun irtaimiston 5000 euroon saakka.

Suosittelemme oman lukon käyttöa aina kun varaston tarjoaja sen sallii.

Jakamistalous on peräisin englanninkielen termeistä “sharing economy”, termit viittaavaat ytheiseen ja yhteisölliseen talouteen; kuluttamiseen, käyttöön ja tuotantoon. Jakamistalous on yhdistelmä ikiaikaisia yhteisöllisiä toimitapoja yhdistettynä nykyteknologian mahdollistamaan yhteydenpidon muotoon.

Suosittelemme kommunikointia Vintin kautta.


Ota yhteys Vintin asiakaspalveluun.

Vint käyttää Paypal maksujärjestelmää. Koko varastokustannuksesi veloitetaan kerralla.

Voit peruuttaa varaston viikon sisällä vuokrasuhteen alkamisesta ja saada rahasi takaisin.

Vuokrasuhteen voit koska tahansa peruuttaa Vint-palvelusta.


Selvitä vakuutusyhtiösi kanssa mahdollisista korvauksista.

Varastoidut tavarat ovat tilan tarvitsijan vastuulla ja ne on mahdollista vakuuttaa esim. irtaimisto- tai kotivakuutuksella.

Vint ei toimi minkään irtaimiston vakuuttajana. Suosittelemme vakuutuksen hankkimista jos kotivakuutus ei jo varastoitua irtaimistoa korvaa. Kotivakuutus korvaa yleensä varastoidun irtaimiston 5000 euroon saakka.

Näin Vint toimii

Tilan tarvitsija


Etsi varastotiloja läheltäsi

Vintiltä löydät juuri sinun varastotarpeellesi sopivan kokoisen, hintaisen ja hyvällä sijainnilla olevan varastotilan. Monipuolisen haun ansiosta löydät etsimäsi varastotilan helposti ja nopeasti!

Selaa ja vuokraa haluamasi tila

Vintin monipuolisen ja tarkan haun ansiosta löydät itsellesi juuri sopivan tilan. Tilojen selaaminen ei vaadi rekisteröintiä, kun sopiva tila on löytynyt tilan tarjoajan kontaktointi ja tilan vuokraaminen vaatii rekisteröinnin. Tässä vaiheessa kannattaa keskustella varastotarpeista ja varastointiin liittyvistä yksityiskohdista.

Muuta tavarasi Vintille/varastoon

Valitsemalla varaston Vintiltä säästät rahaa, luontoa ja osallistut kestävään kehitykseen hyötykäyttämällä olemassa olevia tiloja.

Tilan tarjoaja

Kenelle?


Yksityishenkilölle

Onko sinulla ylimääräistä tilaa? Vintillä voit ansaita helppoa rahaa vuokraamalla tyhjää varastotilaa sitä tarvitsevalle. Emme aseta tilan suhteen rajoitteita, voit ilmoittaa minkä tahansa varastoksi sopivan tilan. Näitä tiloja ovat esim. kellarivarastot, vinttitilat, autotallit, tyhjät huoneet, ladot, vaatehuoneet, nurkat, mielikuvitus on rajana. Kaupunkiasumisen kallistuessa ihmiset tarvitsevat lisää varastotilaa ja vaihtoehtoisia tuloja. Vintin avulla voit ansaita käyttämättömällä tilallasi vuokraamalla sitä varastoa tarvitsevalle. Päätät itse tilasi vuokrahinnan, vuokra-ajan sekä käyntioikeudet. Tahdomme tarjota käyttämättömälle tilalle tarkoituksen. Tarjoamalla monipuolista varastotilaa varastotilan tarvitsija löytää varastotarpeelleen juuri sopivan tilan.

Taloyhtiölle

Monella taloyhtiöllä on ylimääräistä tilaa mutta ei aikaa tilan välittämiseen. Kaupunkiasumisen kallistuessa ihmiset asuvat pienemmissä asunnoissa ja varastotilan tarve kasvaa. Vint tarjoaa taloyhtiöille helpon ja turvallisen ratkaisun ansaita käyttämättömällä tilalla. Ota yhteyttä niin laitamme tilasi liikkeelle.

Tienaa tyhjällä tilalla


Ilmoita varastotilasi

Liittyminen Vint-palveluun on helppoa. Tarjoamme parhaan mahdollisen markkinapaikan tyhjälle tilallesi oli se sitten vinttikomero, kellaritila tai esim. autotalli. Vintin avulla voit ansaita käyttämättömällä tilallasi vuokraamalla sitä varastotilaa tarvitsevalle.

Odota yhteydenottoa

Vastaanotettuasi vuokrauspyynnön voit joko hyväksyä tai hylätä pyynnön. Tässä vaiheessa kannattaa kartoittaa varastotilan tarvitsijan varastointitarpeet ja sopia yksityiskohdista.

Ansaitse varastollasi

Tarjoamme sinulle turvallisen ja valvotun markkinapaikan. Hoidamme sopimus- sekä maksudokumentoinnin, jotta sinun ei tarvitse turhautua paperitöihin.